Fødevareemballager

 

Inden for fødevareproduktion stilles der konstant nye krav til emballage. Her er vi eksperter og står klar med rådgivning og ekspertise. Vores produktprogram er baseret på såvel standard som kundespecifik hygiejnisk emballage til både produktion, lager og transport. Vores emballage er fortrinsvis fremstillet i rent, stærkt og hygiejnisk plastmateriale og imødekommer Fødevarestyrelsens krav, hvilket også fremgår af vores smiley-/kontrolrapport.

OIitec udvikler og markedsfører produkter fremstillet af miljøvenlige materialetyper så som ny og genanvendeligt PP og PE plast, som ved kontrolleret forbrænding kun udskiller CO2 og vand. Vi tilsikrer et bedre miljø og en mere effektiv energiudnyttelse via brugen af flergangsemballage, såfremt det er muligt.

Vi fravælger traditionelle emballagematerialer som pap, bølgepap, masonit, MDF fiberplader og imprægneret træ, der kan være miljømæssigt problematisk pga. indholdet af limstoffer, cellulose og andre miljøkritiske additiver.

Find inspiration på vores hjemmeside. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ikke finder det, du søger. Vi hjælper gerne med at finde en løsning, der passer til jeres projekt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED