Palletanke / væskecontainer - Olicon® SL

Palletanke / væskecontainere - Olicon® SL

Sikker transport af fødevarer og kemiske væsker. Leveres med UN- eller fødevaregodkendelse i 600, 800 eller 1000 liter, på træ- eller plastpalle. Kan også leveres med konduktiv beholder. Fødevaregodkendte beholdere fås med større fyldeåbning på hhv 225 eller 400 mm. Kan stables i både tom og fyldt stand.

Væskecontainer VARIBOX 1

VARIBOX palletank / væskecontainer - Promens

Særdeles stærk Promens palletank / væskecontainer, fremstillet til opbevaring og transport af væske, herunder kemikalier. Hvis du vil have holdbarhed og funktionalitet udover det sædvanlige, er det VARIBOX'en du ønsker. VARIBOX består af en ydreboks som en beskytter en integreret container der er resistent mod de fleste kemikalier. VARIBOX er UN-certificeret og godkendt til fødevarer.

Runde palletanke / væskecontainere - Olicon® RP

Runde palletanke / væskecontainere - Olicon® RP

Palletanke i helstøbt plast til kemi, fødevarer, medicin mv. Sikker transport, opbevaring og blanding af flydende gods. 3 størrelser fra 400 til 1000 liter. Alle palletankene har afskrueligt låg og kan håndteres med palleløfter eller gaffeltruck. Ideel til retursystem mellem underleverandør og produktion. Ved tom transport kan 5 tanke stables inden i hinanden.

Hopper palletank

Hopper palletank / væskecontainer - Promens

Promens Hopper palletanke er det perfekte opbevarings- og transportsystem til bulk pulver, granulerede ingredienser og tabletter. Produktionsteknikken gør dem ekstra robuste, så lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LLDPE plast, der er godkendt til opbevaring og transport af de fleste fødevarer og kemikalier. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Palletanke / væskecontainer - Olicon® TR-GR

Palletanke / væskecontainere - Olicon® TR-GR

Helplast væskecontainere for korrosive miljøer eller fødevarer. Sikker transport og opbevaring af fødevarer og kemiske væsker. Leveres med eller uden UN- godkendelse. Kan også leveres som konduktiv beholder til let brandbare væsker og elektronik kemikalier. Kan også leveres uden bundventil, hvorved der opnås dobbelt tank sikkerhed.

Palletank / væskecontainer - Promens

Palletank / væskecontainer - Promens

Promens palletank til opbevarings- og transport af flydende substanser. Produktionsteknikken gør dem ekstra robuste, så lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LLDPE plast, der er godkendt til opbevaring og transport af de fleste fødevarer og kemikalier. Er produceret med mandehul og udsparing. Kan monteres med diverse fittings. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Olicon RS konisk bund NY 500x400

Konisk palletank / væskecontainer - Olicon® RS-C

For lagring og transport af fødevarer, pharma og kemiske væsker. Leveres med fyldeåbning på 400 mm. RS-C har konisk bund for lodret tømning og stabelbar konstruktion for minimering af fragtomkostninger samt lagerplads.

Store opbevaringstanke 500x400

Store opbevaringstanke - Promens

Promens opbevaringstanke er rotationsstøbte og har ingen støbekanter. Produktionsteknikken gør dem ekstra robuste, så lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LLDPE plast, og er godkendt til opbevaring af de fleste kemikalier samt til direkte kontakt med fødevarer. Velegnet til indbygning i produktionsanlæg samt opbevaring hos fødevare- og medicinalproducenter.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED