VARIBOX palletank / væskecontainer - Promens

Væskecontainer VARIBOX 1 Væskecontainer VARIBOX 2     

Anvendelse

VARIBOX er en særdeles stærk palletank fremstillet til transport og opbevaring af væske, herunder kemikalier. VARIBOX’en består af en stærk yderboks, som indeholder en container, der er resistent overfor de fleste kemikalier. Yderboksen er designet til at beskytte den indvendige container og sikre, at du kan få langvarig glæde og nytte af din VARIBOX. De integrerede ventiler åbner automatisk, mens du hælder dit produkt sikkert ud.

VARIBOX væskecontainer er UN-godkendt til opbevaring og transport af kemikalier samt godkendt til fødevarer. De anvendte materialer er meget holdbare og kemikaliebestandige.

Specifikationer

TypeVolume (L)

Dimensioner

(l x b x h - mm)

Max last

(kg)

Vægt (kg)

Fyldeåbning

(mm)

VARIBOX 800 800 1200 x 1000 x 1160 1700 111 150
VARIBOX 1000 1000 1200 x 1000 x 1325 2080 120 150

 

Detaljer

VARIBOX har UN-certificering.

Palletanken fremstilles i ny, ren LLDPE plast. Et materiale af meget høj kvalitet, der også lever 100% op til lovgivningen om plastmaterialer, der kommer i kontakt med fødevarer. Plastens høje kvalitet gør, at korrosion undgås, og dine produkter ankommer til destinationen i samme stand, som de blev sendt.

VARIBOX'en er let at rengøre og du kan således undgå at dine produkter bliver forurenet.

Yderboksen har en aktiv levetid på hele 10 år, mens den integrerede container lovpligtigt skal skiftes ud efter 5 år for at holde UN-certificeringen.

Tilbehør

Det er muligt at få VARIBOX palletanken leveret med et trykudløsnings system, hvis man har at gøre med produkter, der skaber tryk i tanken.

Det er også muligt at få monteret et RFID mærkat på din VARIBOX palletank, hvilket gør det muligt at spore den gennem alle stadier i logistikken, hvor du vælger at sætte sporingsudstyret op. Dette betyder, at du kan holde nøje øje med din VARIBOX og gemme en detaljeret historik i dine arkiver.

VARIBOX standardfarven er lyseblå, men det er muligt at bestille i andre farver ved min. 10 stk., så der er således god mulighed for at kunne matche dem med firmaets øvrige farvevalg og produktkoder. Ønsker du et ekstra touch af individualitet er det også muligt at få firma logo på containeren.

Fås med enten viton eller EdpM pakning.

1000 L fås også med top- og bundsensor, samt non-return ventil til sugeslange. 

Fordele

  • Kan håndteres med både truck og palleløfter
  • 100% tømning - reduceret mængde rester og spild
  • Lang levetid - færre udskiftningsomkostninger og reduceret påvirkning af miljøet
  • Optimerede produktdimensioner - mere effektiv pladsbenyttelse ved transport med lastbil
  • Fremstillet af 100% genanvendelige materialer 
  • Samlet af let adskillelige dele - simpelgør genbrug af materialer
  • Holdbar palle - fremstillet af genanvendt plast

Logistik

De tre meder er designet til at modstå sammenstød med palleløftere og sikre, at containeren ubesværet kan benyttes på alle transportbånd. Takket være fyldåbningens ergonomiske position, kan dit produkt blive sikkert håndteret gennem hele forsyningskæden. Der er adskillige lommer til mærkater på alle sider af VARIBOX, så du kan være sikker på, at der er plads til, at alle obligatoriske produktinformationer kan fremgå.

VARIBOX'en kan stakkes og på den måde sikre optimal pladsbenyttelse. VARIBOX kan også stakkes i fyldt stand. Max 2 bokse pr. stak.

Miljø 

Produceret af 100% miljøvenligt og genanvendeligt plast. Kan genbruges flere gange og bortskaffes i almindelig renovation. Indeholder ikke farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED