Twistlock Box 1 500x400

Plastkasse - foldbar - Rebox® CPB Twistlock

Rebox® CPB Twistlock er en foldbar, sprøjtestøbt plastkasse, som ved hjælp af det nye og smarte Twistlock system, er nem at håndtere og let at samle igen, når den har været klappet sammen. Kassen fås med både lukkede og perforerede sider i flere størrelser og farver. Kassens sider er glatte og uden skarpe kanter, hvilket gør den særligt velegnet til opbevaring og transport af frugt og grøntsager.

Weinbox 01 black

Plastkasse - foldbar - Rebox® Weinbox

Rebox® Weinbox er en foldbar kasse og vinreol i en. Kassens design gør den ideel til sikker transport af vinflasker i overensstemmelse med faglige standarder, og den er samtidig perfekt til at skabe et overskueligt lagersystem. Kassens robusthed giver maksimal beskyttelse og er så rummelig, at den kan indeholde tolv 0,75 L standard vinflasker.

Stabelbar fødvaregodkendt plastkasse

Plastkasse - Stabelbar - Rebox® HL

Fødevaregodkendte, stabelbare plastkasser fremstillet i slidstærkt HDPE plast til transport, lager og produktion. Plastkasserne leveres i standardmål. Fås i lukket eller perforeret version samt med perforerede sider og lukket bund. Kasserne er velegnede til direkte kontakt med fødevarer. Leveres også med løst eller hængslet låg, etiketholder, luge i gavl, aflukkede håndtag mv.

Plastkasser, stabel og vendbare - Rebox

Plastkasse - Stabel/vendbar - Rebox® HT

Kraftige stabel- og vendbare plastkasser fremstillet i slidstærkt fødevaregodkendt HDPE plast til transport, lager og produktion. Plastkasserne leveres i standardmål. Fås i lukket eller perforeret version samt med perforerede sider og lukket bund. Kasserne er velegnede til direkte kontakt med fødevarer. Leveres også med løst eller hængslet fingerflet låg.

Medicinalkasse i bølgeplast - Dipack

Medicinalkasser i bølgeplast - Dipack®

Medicinalkasser i bølgeplast kan anvendes ved produktion i renrum og er et godt alternativ til pap og karton, når hygiejne, renhed og holdbarhed er vigtigt. Kasserne er velegnede til både manuel og automatisk pakning og produceres efter kundespecifikke mål, med løst eller integreret låg. Bølgeplastkasserne kan pakkes i pose eller folieres efter ønske, så støv undgås under transport og opbevaring.

Plastkasse stabelbar

Plastkasse - Stabel/vendbar - Rebox® HC-N

Fødevaregodkendte, stabel- og vendbare plastkasser fremstillet i slidstærkt HDPE plast til transport, lager og produktion. Plastkasser er fremstillet på en sådan måde, at der ikke opstår vakuum, når den stables inden i hinanden. Plastkasserne leveres i standardmål. Fås i lukket eller perforeret version samt med perforerede sider og lukket bund. Kasserne er velegnede til direkte kontakt med fødevarer. Leveres også med løst eller hængslet fingerflet låg.

Plastkasse - stabelbar og konisk - Rebox® CPB

Plastkasse - stabelbar og konisk - Rebox® CPB

Kraftige stabelbare, koniske plastkasser med integreret fingerflet låg. Den koniske form medfører reduceret lagerplads ved tom opbevaring. Fremstillet i slidstærkt fødevaregodkendt HDPE plast til transport, lager og produktion. Forberedt til plombering/låsesystem.

Plastkasser i Dipack bølgeplast

Plastkasser i Dipack® bølgeplast

Robuste kasser i bølgeplast til både engangs- og flergangsbrug, produceres til alle brancher i både standardstørrelser og efter kundespecifikke mål. Dipack® plastkasser kan produceres med løst eller integreret låg iht. de samme fefco-koder, som kendes fra produktion af papkasser. Materialets specielle opbygning kombinerer høj styrke med lav vægt og er vandafvisende, hvilket gør det upåvirkeligt af vand, olie og fedtstoffer.

Plastkasse, stabelbar, Rebox

Plastkasse - Stabelbar - Rebox® HU

Kraftige lager- og transportkasser i standardmål. Fødevaregodkendte, stabelbare plastkasser fremstillet i slidstærkt HDPE plast til transport, lager og produktion. Kasserne er helt lukkede med U-kantet top. Kasserne er velegnede til direkte kontakt med fødevarer. Leveres også med løst låg, etiketholder, dræningshuller i urand. Kasserne har rengøringsvenlige sider overalt.

Lageræske i bølgeplast - Dipack®

Lageræske i bølgeplast - Dipack®

En robust og raffineret løsning til pluklager, sortering og opbevaring. Produceret i vandafvisende bølgeplast, som er miljøvenlig og genanvendelig. Lageræskerne leveres plano og fylder derfor ikke meget på lageret. 4 standardstørrelser lagerføres, men produceres også efter kundespecifikke mål. Fleksibel indretning af din lagerhylde og –reol.

Plastkasser - Rebox

Plastkasse - Rebox® E

Slagteriidustriens mest anvendte kødkasse til transportformål. Anvendes også i mange andre industrier pga. kassens lave pris. Plastkasserne er fremstillet i HDPE plast og er selvfølgelig fødevaregodkendte og stabelbare. Glatte overflader sikrer optimal rengøring – også i vaskemaskiner. Rød er standardfarve, men E2 kassen fås også i blå og hvid.

Plastbakke i specialmål - Dipack

Plastbakke i specialmål - Dipack®

Plastbakker i kundespecifikke dimensioner fremstillet i slidstærkt, støvfrit og hygiejnisk PP-bølgeplast. Bakkerne anvendes bl.a. i medicinal- og fødevareindustrien samt til komponenter inden for metal-, glas- og elektronikindustrien. Materialets specielle kanalstruktur giver optimal formstabilitet, lav vægt og stor styrke. Meget velegnet til flergangsemballage.

Plastkasser - Flexa BW

Plastkasse - Foldbar - Flexa® BW

Kraftige fold- og stabelbare plastkasser i standardmål til industriel anvendelse. Kasserne er fremstillet i HDPE plast og kan således også bruges til fødevarer. Sammenfoldet reduceres kassernes volumen med op til 80%, hvilket nedsætter transport- og lageromkostninger ved returnering eller tom opbevaring. De fleste kasser fås med låg.

Skillerum i Dipack bølgeplast

Skillerum i Dipack® bølgeplast

Dipack® skillerum, fremstillet i stærkt og vandafvisende bølgeplast, anvendes til forsendelser, hvor produkterne skal holdes adskilt på en enkel og tidsbesparende måde. Et skillerum kan bl.a. fremstilles så det samme skillerum kan passe til flere størrelser af emner, hvilket gør det til en meget fleksibel og håndterbar emballageløsning. Bølgeplast er et vandafvisende materiale, som er støvfri og meget slag- og stødsikker.

Kasse til lagerautomater

Dipack® FB-Flex kasse til lagerautomater

Et fleksibelt system af rumdelere til lagerautomater. Dipack® FB-Flex er et fleksibelt system, hvor rummene kan placeres og flyttes efter behov. De kan skræddersys til alle typer af lagerautomater. Dipack® FB-Flex fremstilles i et let og støvfrit materiale og er meget velegnet, hvor vægt og hygiejne spiller ind.

Paternoster kasse i plast

Paternoster kasse i plast - Dipack® FB

Plastkasserne kan tilpasses alle vertikale lagersystemer, paternoster systemer, mini-load systemer, karuseller mv. Fleksibelt system med flytbare inddelingsfag. Kan reguleres i højde, længde og bredde og er derfor ideel til mindre lagersystemer, der kræver kasser i specialmål. Solide kasser i høj kvalitet, god udnyttelse af lagerplads. En stærk, støvfri og hygiejnisk løsning til reservedele, befæstelse, komponenter mv.

Fødevaregodkendt traller i plast

Traller - Rebox®

Let og fleksibel transport af plastkasser, termokasser mv. Traller er produceret til at forenkle og formindske arbejdsbyrden ved håndtering af kasser, når en vare enten skal gennem produktionen, fragtes ud til butikker eller flyttes af anden årsag. Trallerne er fremstillet i fødevaregodkendt plast og kan således benyttes i levnedsmiddelproduktioner. Fås i kvart- og halvpalle størrelse i 4 forskellige farver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED