Plastkasse - stabelbar og konisk - Rebox® CPB

Plastkasse - Stabel/vendbar - Rebox® CPB Plastkasse - Stabel/vendbar - Rebox® CPB Plastkasse - Stabel/vendbar - Rebox® CPB

Anvendelse

Rebox® CPB plastkasse er fremstillet i slidstærkt, fødevareegnet HDPE-plast og er særdeles velegnet til transport og opbevaring.

De koniske kasser kan stables inden i hinanden og er derved pladsbesparende ved tom opbevaring. Dette giver også en fragtbesparelse, hvis kassen anvendes i retursystem imellem fx produktion og underleverandør.

Kassens låg er integreret og bliver således ikke væk på lageret eller under transport. Kassen er endvidere forberedt til plombering.

Rebox® CPB plastkasse anvendes ofte i produktionsvirksomheder, fødevareindustrien og tekstilbranchen:

  • Produktionsvirksomheder – Til transport og opbevaring af komponenter, halvfabrikata eller restprodukter internt i produktionen. Retursystem mellem produktion og underleverandør.
  • Fødevareindustri – Levering af dagligvarer bestilt på nettet. (Overensstemmelseserklæring i forhold til fødevarer kan fremsendes)
  • Tekstilindustrien – Levering af tøjkollektioner fra centrallager til varehuse.

Specifikationer

Produkttype

Mål udvendig

(l x b x h - mm):

Mål indvendig

(l x b x h - mm):

Volumen

(L):

CPB 104-51 600 x 400 x 250 520 x 338 x 233 45
CPB 106-01 600 x 400 x 340 504 x 323 x 320 60

Detaljer

Rebox® CPB plastkasse har helt glatte, indvendige sider, hvilket gør rengøring af kassen nem og hurtig. Kassen er fremstillet af 100% ren, ny HDPE-plast og leveres i blå farve.

Den koniske plastkasse kan også leveres med påtrykt firmalogo eller med påsat etiket, som øger genkendeligheden af din virksomhed.

Tilbehør

Rebox® CPB plastkasse kan leveres med påsatte stregkoder, som gør det nemt at registrere og holde styr på flowet af kasser. For let håndtering af kasserne, når de skal flyttes fra A til B, kan en tralle med fordel anvendes. Se under afsnittet Traller - Rebox®

Fordele

En anden fordel ved Rebox® CPB er, at det fingerflettede låg er integreret og således ikke bliver væk. Kassen er også forberedt til plombering. Af andre fordele kan nævnes:

  • Ideel til flergangsbrug
  • Produceret i HDPE-plast, velegnet til fødevarer
  • Rengøringsvenlige overflader
  • Leveres med integreret etiketholder
  • Resistent mod fugt, olie og kemikalier
  • Anvendelsestemperatur fra -20C til +60C grader
  • Produceret af miljøvenligt PP plast

Logistik

Olitec er altid behjælpelig med udarbejdelse af den løsning, som passer bedst til jeres logistik. Da Rebox® CPB plastkasse er lavet i 100% plast og ikke suger fugt, kan den opbevares på lagret i længere tid, uden at miste styrke og holdbarhed.

Miljø:

Plasten kan genbruges efter endt levetid til nye nyttige emballager. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED