Skillerum i Dipack® bølgeplast

Skillerum i Dipack bølgeplast Skillerum i Dipack bølgeplast Skillerum i Dipack bølgeplast Skillerum i Dipack bølgeplast

Anvendelse

Dipack® skillerum er produceret i slidstærkt og vandafvisende bølgeplast, og anvendes ved forsendelser, hvor man ønsker at adskille produkter fra hinanden under transport på en enkel og tidsbesparende måde.

Skillerum i bølgeplast er velegnet til stabling og produceres oftest på kundespecifikke mål. Opstartsomkostningerne i forbindelse med stans af skillerum er forholdsvis lave, hvilket gør denne emballageløsning økonomisk fordelagtig og attraktiv.

Et skillerum i bølgeplast kan konstrueres, så det samme skillerum passer til flere størrelser af produkter. Man fjerner simpelthen bare en skillevæg i skillerummet og dermed er der plads til et større emne. Dette giver en meget fleksibel emballageløsning, som er enkel og let at håndtere.

Dipack® skillerum er et godt alternativ til pap og karton i brancher, hvor hygiejne, renhed og holdbarhed er vigtigt og er velegnede til pakning i renrum.

Specifikationer

Dipack® bølgeplast er fremstillet af slidstærkt 100% ren, ny polypropylen eller genbrugsplast. Materialets specielle kanalstruktur kombinerer høj styrke med lav vægt, hvilket gør det ideelt til flergangsemballage. Bølgeplast tilbydes i alle RAL-farver.

Størrelsen på skillerummets rum tilpasses efter produktet, som skal pakkes. Det udvendige mål på skillerummet tilpasses til yderemballagen, som kan være alt fra en palle med palleramme eller mindre plastkasser.

Detaljer

Skillerum i bølgeplast kan konstrueres på forskellige måder, alt afhængig af til hvilket formål, det skal anvendes. Skillevæggene kan fx have en ekstra slids, som låser væggene fast i hinanden. Dette gør dem særdeles velegnede til retursystem, da de forbliver samlet hele tiden og kan foldes sammen, når de ikke er i brug. Væggene er dog ikke mere låste end, at de nemt og enkelt kan fjernes, hvis det samme skillerum anvendes til flere størrelser af produkter.

Efter ønske kan skillerummet også leveres med fastsvejste skillevægge, hvilket stabiliserer og styrker skillerummet endnu mere. Dette kan være en fordel ved skillerum til større emner af ens størrelse.

Fordele

Der er mange fordele ved at anvende Dipack® bølgeplast til skillerum. Materialet er vandafvisende, hvilket gør, at det ikke påvirkes af vand, olie og fedtstoffer – heller ikke i områder med høj luftfugtighed. Af andre fordele kan nævnes:

  • Støvfrit
  • Høj slid- og rivstyrke
  • Slag- og stødstikker
  • Let at samle og håndtere
  • Lav vægt
  • Anvendelsestemperatur fra -20 til +80 grader
  • Produceret af miljøvenligt PP plast

Logistik

Dipack® kan efter ønske leveres både samlet og usamlet. Skillerum i bølgeplast produceres på mål efter ønske. Tykkelse og gramvægt afhænger af, hvilken opgave der skal løses. Olitec er altid behjælpelig med udarbejdelse af den løsning, som passer bedst til jeres logistik.

Miljø

Vores emballageløsninger i Dipack® bølgeplast har en lang levetid uden at materialets kvalitet påvirkes. Plasten kan genbruges efter endt levetid til nye nyttige emballager. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED