Fikseringsark

Fikseringsark i Dipack® bølgeplast

Fikseringsark og –mellemlæg i bølgeplast anvendes til at fastholde emner på en enkel og skånsom måde under lagring og transport, således de ikke ridser eller beskadiger hinanden. Gør op- og nedpakningen nem og tidsbesparende. Produceres efter kundeønske.

Palleark i plast - Dipack®

Palleark i plast - Dipack®

Palleark i PP plast, støvfri løsning til produktionsområder og gods med høje hygiejnekrav. Forhindrer fugt fra træpaller overføres til godset. Påvirkes ikke af vand, olie og kemikalier. Kan anvendes i temperaturer fra -30 til +80 graders C. Høj materialestivhed sikrer problemfri maskinel håndtering. Leveres i alle dimensioner efter opgave.

Transportbeskyttelse af coils - Dipack

Coilbeskyttelse i bølgeplast - Dipack®

Beskyttende plastmateriale til indpakning af coils. Leveres som svøb, rondeller eller kantbeskyttere med og uden tryk. En slag- og stødsikker løsning med høj riv- og slidstyrke. Påvirkes ikke af vand, olie og kemikalier og kan derfor lagres udendørs. Reducerer kassation og spild. Kan 100% kundetilpasses.

Mellemlæg i plast - Dipack® og Fullpack®

Mellemlægsark i plast - Dipack® og Fullpack®

Mellemlæg i PP og PE plast til produktionsområder og gods med høje hygiejnekrav. Sikrer hygiejnisk og økonomisk transport af dåser, flasker, spande m.v. i metal, glas og plast. Fullpack tåler industrivask, ideel til flergangsbrug, Et økonomisk, stærkt og vejrbestandigt alternativ til karton, pap, masonit mv. Leveres i alle dimensioner efter opgave.

Transportbeskyttelse af plader - Dipack®

Transportbeskyttelse af profil- og metalplader - Dipack®

Beskyttende bølgeplast leveres til omslag, afdækning og underlag for at beskytte og pakke metalplader og profiler. Ark kan f.eks. leveres med integreret kantbeskyttelse, således anvendelse af kantlister kan undgås. Et økonomisk, stærkt og vejrbestandigt alternativ til karton, pap, masonit mv.

Bxlgeplast small

Valgplakater og displays i Dipack® bølgeplast

Dipack® bølgeplast fremstillet i PP plast er en optimal løsning til valgplakater og displays med tryk, da det er vejrbestandigt og ikke påvirkes af vand, olie eller kemikalier. Materialet kan rengøres og genbruges, og er en meget holdbar løsning. En høj styrke kombineret med en lav vægt gør bølgeplasten let at håndtere. Dipack® kan leveres med corona behandling, som gør overfladen optimal til serigrafisk tryk. Kan leveres med eller uden tryk, i dimensioner efter opgave.

Dipack beskyttelse ror small

Transportbeskyttelse af rør, stænger og profiler - Dipack®

Bølgeplast anvendes som transportbeskyttelse af rør, stænger og profiler. Dipack® kan leveres som svøb, ark eller strimler. Svøbet i bølgeplast bruges, når rør, stænger eller profiler ønskes beskyttet i fuld længde under transport og lagring. Bølgeplast i strimler anvendes til rør, stænger og profiler, hvor der kun er behov for beskyttelse mod stålbåndenes skarpe kanter.

Mellemlæg i plast - Dinet® MX

Mellemlægsnet i plast - Dinet® MX

For ideel beskyttelse af maskindele og andre ømfindtlige emner. Et plant plastnet som er upåvirket af smøreolier, fedt, opløsningsmidler m.v. Dinet® plastmellemlæg forhindre overfladebeskadigelse som ridser og slagmærker. Materialet er særdeles fleksibelt og kan tilpasses alle kasser, pallerammer m.v. Maskerne i nettet sikrer, at væsker kan løbe af, hvilket giver renere komponenter og modvirker at kondens opstår.

Mellemlæg i plast - Fullflex

Mellemlæg i plast - Fullflex®

Fullflex® giver beskyttelse mod stød, slag og vejr og vind. Produktet er specielt udviklet til produktionsindustrien og opfylder de specifikke krav som producenter af kabler og stål har stillet i forbindelse med netop deres produktionsmiljøer. Disse egenskaber gør også at Fullflex® er særdeles velegnet til andre tungere produktionsindustrier og tilfører en unik beskyttelse af emner i sådanne produktionsmiljøer.

Akselnet - Dinet

Beskyttelsesnet - Dinet® AX

Et rørformet plastnet til beskyttelse af aksler, trykflasker, drejede emner m.v. Dinet® akselnet beskytter mod ridser og slagmærker under såvel intern som ekstern transport. Er velegnet til flergangsbrug. Materialets fleksibilitet gør det nemt at udvide og bruge til flere emnestørrelser. Leveres standard som ruller for økonomisk afklipning inden brug.

Dipack vindstopplader small

Vindstopplader i bølgeplast - Dipack®

Bølgeplast anvendes i stor udstrækning, ved nybyggeri, renovering og efterisolering, som afdækningsplade mellem spærene eller som undertag. Vindstopplader i bølgeplast kan leveres diffusionsåbne for bedre åndbarhed, afhængig af hvilket isoleringsmateriale der anvendes. Plastpladerne kan leveres i mange farver og med påtrykt logo. Anvendes bølgeplast til undertag, leveres de også med UV-beskyttelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED