Palleark i plast - Dipack®

Sort palleark på palle olitec20 small Dipack® ark transparent placeret på palle Dipack® palleark pakket i stak på palle

Anvendelse:

Palleark i plast anvendes i alle brancher, i forbindelse med transport og lagring af varer på paller. Palleark giver en stabil, ren og plan overflade på såvel træpaller som plastpaller. Palleark i plast kan forhindre, at fugt fra træpaller overføres til papkasser, maskindele og andet gods. Plast- og træpaller kan med fordel kombineres med Dipack® palleark, som sikrer en lukket, fugtafvisende bund mellem palle og produkt, så stænk og snavs på de nederste kolli undgås. Palleark i ren, ny plast anvendes hyppigt i fødevareindustrien, som et hygiejnisk alternativ til pap og papir. Især palleark i massivplast eller bølgeplast med svejste kanter, er velegnede i produktioner med høje hygiejnekrav, da disse kan vaskes og anvendes flere gange.

Specifikationer:

Dipack® palleark i plast tilbydes i alle størrelser og tykkelser, med eller uden tryk, afhængig af antal. Bølgeplast tilbydes i alle RAL-farver. Følgende størrelser er standardvarer fra lager:

Dimensioner

(mm):

Palletype 

Tykkelse

(mm):

800 x 600 Halvpalle 2,0
1200 x 800  Europapalle 2,0
1140 x 740  Europapalle m/palleramme 2,0
1200 x 1000  Industripalle 2,0

Detaljer:

Palleark i plast er støvfrie, hygiejniske og tåler vand, olie og mange typer kemikalier. Palleark kan også leveres i logofarve eller med trykt firmalogo, som øger genkendeligheden af din virksomhed. Topark og bundark kan leveres med bukkelinjer til kantbeskyttelse. Dipack® palleark i bølgeplast er produceret i polypropylen og kan anvendes i temperaturer fra -20C til +80C. Pallearkene kan håndteres maskinelt eller manuelt.

Tilbehør:

For ekstra sikker transport af løse emner, kan der tilkøbes skillerum i plast, som passer til pallearket. Pallearket kan også leveres med runde hjørner, så det ikke stikker hul i wrapfolien. Dette gælder både ark med åbne kanaler og lukkede kanaler. Kan påtrykkes tekst og logo. Plastpaller og pallerammer i plast kan tilkøbes og passer til pallearkene.

Fordele:

En af de helt store fordele ved Dipack® palleark i plast er, at de er vandafvisende og derved kan bruges til emner, der afgiver væde. Det kan være metalemner med olie på eller vaskede emner, der skal tørre. Pallearkene kan bruges flere gange, da plasten har en høj slidstyrke og kan tørres af, derved opnås en besparelse. Af andre fordele kan nævnes:

  • Støvfrit
  • Upåvirkeligt af vand, olie og fedtstoffer
  • Ideel til både fler- og engangsbrug
  • Høj riv- og slidstyrke
  • Vejrbestandig og kan lagres udendørs
  • Anvendelsestemperatur fra -20C til +80C
  • Kan påtrykkes tekst og logo

Logistik

Dipack® palleark i 2 mm tykkelse kan leveres fra lager, pakket på paller á 525 stk. Pallearkene er meget lette og kan håndteres manuelt. Kan også håndteres med f.eks. sugekop. Da pallearkene er lavet i 100% plast og ikke suger fugt, kan de opbevares på lagret i længere tid, uden at miste styrke og holdbarhed.

Miljø

Produceret af 100% miljøvenligt og genanvendeligt plast. Kan genbruges igen og igen eller bortskaffes i almindelig renovation. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED