Mellemlægsark i plast - Dipack® og Fullpack®

Mellemlæg i PP og PE plast olitec18 small Plastmellemlæg - Dipack og Fullpack Dipack mellemlæg uden pallerammer small

Anvendelse:

Dipack® mellemlægsark i plast kan med fordel anvendes til inddeling af stablede produkter i lag, som f.eks. flasker, dåser og spande, i metal, glas og plast. Mellemlægsark giver en stabil, ren og plan overflade på såvel træpaller som plastpaller, og sikrer derved en hygiejnisk transport. Plastarkene gør det muligt at stable i flere lag, hvilket reducerer pladsforbruget ved lagring og under transport.

Dipack® mellemlægsark i bølgeplast er ideelle til at adskille og stabilisere emner. Plastarkene anvendes hyppigt i fødevareindustrien, som alternativ til pap og papir, da de tåler industrivask og kan genbruges mange gange. Producenter af dåser, flasker, glas og plastbøtter til fødevareindustrien anvender Dipack® mellemlægsark med hygiejne for øje.

Specifikationer:

Mellemlægsark kan fremstilles i bølgeplast - Dipack® og massivplast - Fullpack®. De kan leveres i flere farver og tykkelser, samt i dimensioner efter opgave. Mellemlægsark i bølgeplast kan også leveres med lukkede kanter, hvilket er en optimal løsning, hvis hygiejnen er vigtig. De svejste kanter forhindrer, at der samler sig snavs eller væske inden i arkene.

Når der kræves ekstra beskyttelse, kan plastmellemlæg også leveres med filt, hvilket sikrer optimal beskyttelse af produkterne og forhindrer ridser.

Plasten kan endvidere tilføres forskellige additiver, som giver mellemlægsark yderligere egenskaber:

 • UV-beskyttelse sikrer, at arkene tåler sollys og forlænger holdbarheden
 • Corona overfladebehandling sikrer et perfekt logotryk i såvel flexotryk som serigrafisk tryk
 • Antistatisk-additiv afhjælper problemer med statisk elektricitet

Detaljer:

Mellemlægsark produceres af ren ny polypropylen. De er rene, stærke og støvfrie og tåler vand, olie samt mange typer kemikalier. Arkene kan leveres i logofarve eller med påtrykket tekst og logo, som øger genkendeligheden af din virksomhed. Arkene kan håndteres maskinelt eller manuelt og kan anvendes i temperaturer fra -20C til +80C.

Tilbehør:

Dipack® mellemlægsark leveres også til plastkasser. . Kasseindlæg til standardkasser kan leveres fra lager i massivplast. Arkene i plast kan kombineres med Dipack® skillerum. Skillerum, mellemlæg og plastkasser er en skræddersyet løsning til komponenter. Kasser og skillerum kan foldes sammen uden adskillelse under transport.

Fordele:

En stor fordel ved Dipack® mellemlægsark er, at de sikrer en hygiejnisk transport, og samtidig bidrager til at spare emballeringsomkostninger, da de tåler industrivask og kan genanvendes. De kan med fordel anvendes til emner, der afgiver væde, så som metalemner med olie eller vaskede emner, der skal tørre. Når mellemlæg bruges indvendigt i kasser, til inddeling af stablede produkter i lag, reduceres transportskader. Produkterne forbliver således stabile og sikre inde i kassen.

Af andre fordele kan nævnes:

 • 100% plastmateriale
 • Støvfrit og rent
 • Vejrbestandig – påvirkes ikke af vand, olie, fedt mv.
 • Kan lagres udendørs
 • Anvendelsestemperatur fra -20C til +80C.
 • Slag- og stødsikker
 • Høj riv- og slidstyrke
 • Mulighed for at formidle produkt- og pakkeanvisninger på trykte mellemlæg

Logistik:

Dipack® mellemlægsark har en lav vægt, hvilket er en fordel ved manuel håndtering. Arkene kan også håndteres med f.eks. sugekop. Da mellemlægsarkene er produceret af 100% plast og ikke suger fugt, kan de opbevares på lager i længere tid, uden at miste styrke og holdbarhed. Arkene kan også lagres udendørs.

Miljø:

Produceret af 100% miljøvenligt og genanvendeligt plast. Kan genbruges igen og igen eller bortskaffes i almindelig renovation. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED