Transportbeskyttelse af rør, stænger og profiler - Dipack®

Dipack beskyttelse, rør Transportbeskyttelse af rør Dipack ror på board Dipack rørbundt

Anvendelse:

Dipack® bølgeplast benyttes som transportbeskyttelse af rør, stænger og profiler. Bølgeplastens kanalstruktur giver en god beskyttelse mod stød og slag og beskytter profilets overflade. Plast er et stærkt og økonomisk alternativ til karton, træ, masonit og pap, fordi det ikke påvirkes af fugt, olie eller kemikalier. Dipack® bølgeplast bruges i stor udstrækning, til at reducere transportskader, som giver reklamationer.

Specifikationer:

Bølgeplast er fremstillet af 100 % af ren, ny polypropylen eller genbrugsplast. Materialets opbygning kombinerer høj styrke med lav vægt. Dette muliggør, at selv store svøb og ark kan håndteres af en person. Dipack® leveres som ark eller på ruller i kundespecifikke mål, med eller uden tryk. Bølgeplast tilbydes i alle RAL-farver i følgende mål og vægt:

 • Gramvægt: 240-2000 g/m2
 • Tykkelser: 1,8 - 10,0 mm
 • Ark længde: 300-6000 mm
 • Ark bredde: 400-2400 mm
 • Trykmuligheder: Flexotryk eller serigrafisk tryk
 • Kan leveres med bukke linjer

Detaljer:

Dipack® kan leveres som svøb, ark eller strimler. Svøbet i bølgeplast bruges, når rør, stænger eller profiler ønskes beskyttet i fuld længde under transport og lagring. Emner, som er eloxeret eller skal videre til overfladebehandling, har en meget fin og sart overflade, og beskyttes mod ridser eller stød under transport.

Svøbet kan leveres med påtrykt tekst eller logo, hvilket er en billig og effektiv måde, at markedsføre sin virksomhed eller sit produkt på.

Bølgeplast i strimler anvendes til rør, stænger og profiler, hvor der kun er behov for beskyttelse mod stålbåndenes skarpe kanter.

Tilbehør:

For ekstra beskyttelse af emnernes overflade, kan Dipack® bølgeplast leveres med filt. Bølgeplast med filt anvendes i stor udstrækning indenfor bilindustrien og ved transport af f.eks. kobberrør samt andre rør og profiler med sart overflade.

Fordele:

Der er mange fordele ved at anvende Dipack® bølgeplast. Det kan fungere som fugtspærrer, da plasten er vandafvisende. Plasten forhindrer også, at der kommer ridser og buler i produkternes overflade. Endvidere er Dipack® bølgeplast god til at afstive de 3-6 meter lange bundter under håndtering og transport.

Dipack® kan genbruges flere gange, da plasten har en høj slid- og rivstyrke, hvilket giver en besparelse. Af andre fordele kan nævnes:

 • Afgiver ikke støv
 • Upåvirkeligt af vand, olie og kemikalier
 • Reducerer kassationer og spild
 • Ideel til både fler- og engangsbrug
 • Vejrbestandig og kan lagres udendørs
 • Anvendelsestemperatur fra -20 til +80C grader
 • Kan påtrykkes tekst og logo

Logistik:

Dipack® svøb og strimler i plast pakkes på stabelbare paller med højde 1200 mm. Materialet har endvidere den fordel, at det ikke suger fugt og dermed kan de ligge på lager i længere tid, uden at miste styrke og holdbarhed.

Miljø:

Produceret af 100% miljøvenligt og genanvendeligt plast. Kan genbruges igen og igen eller bortskaffes i almindelig renovation. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED