Vindstopplader i bølgeplast - Dipack®

Dipack vindstopplader Vindstop    

Anvendelse:

Vindstopplader i bølgeplast anvendes ved efterisolering af tag. Dipack® bølgeplast kan nemt tilskæres med hobbykniv, så vindstoppladerne kan tilpasses afstanden mellem spærene. Pladerne er meget lette at håndtere og kan skæres på til loftet. Bølgeplasten kan fastgøres med klammer eller skruer. Alt efter hvilken type isolering der anvendes, kan vindstoppladerne leveres med eller uden diffusionshuller. De mange små mikroperforerede huller afhjælper problemer med kondens. Kanalstrukturen i bølgeplasten har også en lydisolerende effekt. Da vindstopplader i bølgeplast er produceret i vandafvisende polypropylen, kan de leveres med UV-additiv og anvendes som undertag.

Specifikationer:

Dipack® bølgeplast er fremstillet af slidstærk 100% PP plast og kan leveres med eller uden diffusionshuller. Materialets specielle opbygning kombinerer høj styrke med lav vægt. Dipack® leveres som ark eller ruller i kundespecifikke mål, med eller uden tryk. Bølgeplast tilbydes i alle RAL-farver i følgende mål og vægt:

 • Gramvægt: 240-2000 g/m2
 • Tykkelser: 1,8 - 10,0 mm
 • Ark længde: 300-6000 mm
 • Ark bredde: 400-2400 mm

Detaljer:

Vindstopplader i bølgeplast - Dipack® finder anvendelse indenfor nybyggeri, renovering og efterisolering. Plastpladerne har mange fordele:

Fordele:

Der er mange fordele ved at anvende Dipack® bølgeplast. Det kan fungere som fugtspærrer, da plasten er vandafvisende. Plasten forhindrer også, at der kommer ridser og buler i produkternes overflade. Endvidere er Dipack® bølgeplast god til at afstive de 3-6 meter lange bundter under håndtering og transport.

Plastpladerne har mange fordele:

 • Upåvirkeligt af vand
 • Kan leveres med bukkelinjer og UV-beskyttelse
 • Leveres med eller uden diffusionshuller
 • Kan nemt tilskæres med hobbykniv
 • Høj riv- og slidstyrke
 • Vejrbestandig og kan lagres udendørs
 • Anvendelsestemp. fra -20C til +80C grader
 • Kan påtrykkes tekst og logo

Logistik:

Vindstopplader i bølgeplast leveres på kundespecifikke mål og pakkes på træpaller i pladens mål. Paller kan håndteres med truck og palleløfter. For nem håndtering pakkes pallerne kun i højde 1200 mm, men dobbeltstakkes, så de kun optager minimal plads på lagret. Kan leveres direkte på byggepladsen, da bølgeplasten tåler vand og kan lagres udendørs.

Miljø:

Produceret af 100% miljøvenligt og genanvendeligt plast. Kan genbruges igen og igen eller bortskaffes i almindelig renovation. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED