Fikseringsark i Dipack® bølgeplast

Fikseringsark Fikseringsark Fikseringsark Fikseringsark

Anvendelse

Fikseringsark og -mellemlæg i slidstærkt og vandafvisende bølgeplast til både engangs- og flergangsbrug, produceres til alle formål, i kundespecifikke dimensioner. Arkene bruges til at fiksere metalemner på en enkel og skånsom måde under lagring og transport. Ved at anvende fikseringsark beskyttes komponenterne endvidere mod hinanden og op- og nedpakning er nem og tidsbesparende.

Specifikationer:

Dipack® bølgeplast er fremstillet af slidstærk 100% ren, ny polypropylen eller genbrugsplast. Materialets specielle opbygning kombinerer høj styrke med lav vægt. Dipack® fikseringsark kan håndteres både manuelt og i automatiserede processer, hvor robotter står for udpakningen af detaljerne.

Detaljer

Dipack® fikseringsark produceres efter kundeønske og består oftest af 2 ark, hvoraf det ene er udstanset med huller, så det passer til et bestemt emne. Dette ark svejses så sammen med et andet ark uden huller og dermed har man et formstabilt fikseringsark med stor styrke.

Tilbehør

Dipack® fikseringsplader i bølgeplast kan også forsynes med en filt, som beskytter mod ridser. Bølgeplast med filt anvendes i stor udstrækning inden for bilindustrien og ved transport af emner med fin overflade, som skal beskyttes mod ridser.

Fordele:

Dipack® ark i bølgeplast har mange fordele, men udmærker sig især ved lav vægt, stor holdbarhed og høj beskyttelsesevne. Kanalerne i plasten absorberer stød og slag og kan ikke rives itu. Plastens lave vægt gør at selv større fikseringsark, kan håndteres af en enkelt person. Af andre fordele kan nævnes:

  • Støvfrit
  • Påvirkes ikke af vand, olie og fedtstoffer
  • Ideel til flergangsbrug
  • Høj slid- og rivstyrke
  • Produceres på kundespecifikke mål
  • Vejrbestandig – kan opbevares udendørs
  • Kan påtrykkes tekst og logo
  • Anvendelsestemperatur fra -20 til +80 grader
  • Produceret af miljøvenligt PP plast

Logistik:

Dipack® fikseringsark i bølgeplast produceres på mål efter ønske. Tykkelse og gramvægt afhænger af, hvilken opgave der skal løses. Olitec er altid behjælpelig med udarbejdelse af den løsning, som passer bedst til jeres logistik. Arkene kan håndteres manuelt eller med sugekop. Da Dipack® bølgeplast er lavet i 100% plast og ikke suger fugt, kan det opbevares på lageret i længere tid, uden at miste styrke og holdbarhed.

Miljø:

Vores emballageløsninger i Dipack® bølgeplast har en lang levetid uden at materialets kvalitet påvirkes. Plasten kan genbruges efter endt levetid til nye nyttige emballager. Indeholder ikke metal eller farlige stoffer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED