Pallekar - Olicon® SC

Pallekar - Olicon® SC

Robuste pallekar til produktion, lager og transport i sprøjtestøbt plast – bred anvendelse inden for fødevarer, affald, skrot m.m. Leveres fødevaregodkendt i mange dimensioner – også specialstørrelser og som UN-godkendt med hængslet låg. Vi tilbyder også markedets største pallekar på 1400 liter.

Foldbar pallecontainer - Olicon® SF

Foldbar pallecontainer i plast - Olicon® SF

Robuste og pladsbesparende plast pallecontainere til transport og lager. Volumenbesparende ved tom opbevaring. Containerne er stabelbare og er yderst velegnede til transport mellem underleverandører og produktion til både fødevarer, reservedele, komponenter, sortering af diverse materialer m.v. Ren plast, ingen støv og splinter, rengøringsvenlig overflade.

Pallekar - Olicon® SCL

Pallekar - Olicon® SCL

Robuste pallekar til transport, produktion og lager. Pallekarrene udemærker sig ved høj stabelevne og er fremstillet i plast, der også er godkendt til direkte kontakt med fødevarer.

Hygiejnisk pallecontainer med foldbart svøb - Thorbox® HP

Hygiejnisk pallecontainer med foldbart svøb - Thorbox® HP

Robuste flergangssystemer i plast til transport og lager. Volumenbesparende ved tom opbevaring. Yderst velegnet til transport mellem fabrik og kunder eller leverandører og fabrik. Fremstillet med henblik på anvendelse i fødevare- og medicinalindustrien. Fås med eller uden integrerede låse i bund og låg. Containerne er stabelbare og kan håndteres med både palleløfter og gaffeltruck.

Pallekar 1400 L - Olicon® SB

Pallekar 1400 L - Olicon® SB

Markedets største pallekar på 1400 liter. Fremstillet i fødevaregodkendt, sprøjtestøbt HDPE plast. Robuste pallekar til produktion, lager og transport – bred anvendelse inden for fødevarer, affald, skrot m.m. Leveres som lukket eller perforeret version. Stabelkanter for sikker stabling i indtil 7 lag.

Pallecontainer med foldbart svøb - Thorbox® EP

Pallecontainer med foldbart svøb - Thorbox® EP

Robuste flergangssystemer i plast med integrerede låse i bund og låg til transport og lager. Volumenbesparende ved tom opbevaring. Yderst velegnet til transport mellem fabrik og kunder eller leverandører og fabrik. Anvendes typisk til reservedele, komponenter f.eks. med skillerum og mellemlæg. Containerne er stabelbare og kan håndteres med både palleløfter og gaffeltruck.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED