Emballager til medicinal- og medicoindustrien

 

Olitec Packaging udvikler og leverer hygiejnisk emballage for renrum og andre kontamineringskritiske produktionsmiljøer, herunder medicinal-, medico- og fødevareproduktion. Produktsortimentet omfatter standardprodukter, men også kundespecifikke emballageløsninger, som tilpasses kundens krav til funktionalitet, hygiejne, miljø, håndtering og økonomi.

Kasser og bakker fremstillet i Dipack bølgeplast anvendes i stor udstrækning indenfor pakning og transport af medicinsk udstyr og som tertiæremballage til medicin. Kasser i bølgeplast afgiver ingen støv, tåler vand, kan rengøres og genbruges, hvilket er en stor fordel sammenlignet med papkasser.

Hygiejneplastpaller anvendes oftest i medicinal- og fødevareproduktioner, da de har lukkede overflader og er meget rengøringsvenlige. Hygiejneplastpaller er specielt velegnet til intern produktion, lager, lagring i pallereoler, rullebånd, indfrysning samt forsendelse af tungt gods.. Plastpaller fremstilles i sprøjtestøbt plast og produceres med tolerancer på ned til 1 mm. Hygiejneplastpaller kan anvendes i årevis og er konstrueret for tung last.

Det store sortiment af plastspande, kar og beholdere, som anvendes til direkte kontakt med fødevarer og medicin, kontrolleres løbende af Fødevarestyrelsen, som har honoreret Olitec med en Elite Smiley, for at have styr på hygiejne og sporbarhed.

Sortimentet er stort og mulighederne mange, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ikke finder det du søger. Vi hjælper gerne med, at finde en løsning, der passer til jeres projekt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED