Paller,plast

Engangs plastpaller - Thorpal®

Plastpaller til eksport/engangsbrug. Lav vægt, også velegnet til flytransport. Plastpaller er altid godkendt og kan anvendes til eksport overalt i verden, helt uden certifikater, godkendelser mv. Kan monteres med meder for brug i pallereoler og på rullebaner. Plastpaller fremstilles i sprøjtestøbt plast og produceres med tolerancer på 1 mm eller mindre, modsat træpaller der ofte varierer flere cm.

Euro E7 500x400

Flergangspalle - Euro E7 - Thorpal®

Den klassiske europalle af træ er en logistisk succeshistorie takket være dens ensartede standardisering. Nu begynder et nyt kapitel med dens modstykke, plastpallen Thorpal® Euro E7, der har nøjagtig samme dimensioner som en EUR-træpalle. Plastpallens styrke, stabilitet og lave vægt forbedrer effektiviteten af den logistiske proces. Dens adskillige fordele sammenlignet med træpaller sikrer lave totalomkostninger og højere økonomisk effektivitet.

Læs mere her...

Thorpal® Transport Plastpaller

Transportplastpalle - Thorpal®

Plastpaller til både engangs- og flergangsbrug. Speciel velegnet til intern produktion og lager, lagring i pallereoler, forsendelse af tungt gods. Kendetegnes ved fastestøbte meder, produceres både med åbent og lukket dæk. Langt de fleste transportpaller kan også anvendes i fødevareproduktion, men er som regel ikke helt lukket i bunden. Transportpaller kan anvendes i årevis og er konstrueret for tung last.

BigBag Divider

BigBag Divider - Thorpal®

Plastpalle specialdesignet til at gøre transport og lagring af små og mellemstore bigbags mere sikkert og økonomisk. BigBag Divideren har bl.a. en speciel tunnelåbning som beskytter sækkene fra at blive beskadiget af truckgafler. Takket være dette kan sækkene uden besvær stables og skilles ad igen - sikkert og helt uden skader. BigBag Dividere kan desuden benyttes på alle transportbånd, samt stakkes under tom opbevaring så de fylder minimalt.  

Læs mere her...

Hygiejeneplastpaller

Hygiejneplastpalle - Olicon®

Plastpaller speciel velegnet til fødevareproduktion, men bruges i alle brancher til intern produktion og lager, lagring i pallereoler, forsendelse af tungt gods m.v. Er godkendte til direkte kontakt med fødevarer. Kendetegnes ved fastestøbte meder samt lukket dæk og bund. Hygiejnepaller kan anvendes i årevis og er konstrueret for hårdhændet brug. Arbejdstemperatur fra -30 til +80 graders C.

Thorpal containerpalle

Containerpaller – Thorpal®

Containerplastpaller til både engangs- og flergangsbrug. Heavy duty pallerne er speciel velegnet til intern produktion og lager, lagring i pallereoler samt forsendelse af tungt gods. Kan også anvendes i fødevareproduktion, men er som regel ikke helt lukket i bunden.Meget brugt til Big Bags og tønder. Kendetegnes ved kvadratisk form, robust design og høj modtandsdygtighed over for stød, faststøbte meder, produceres både med åbent og lukket dæk. 

Thorpal® Shuttle

Shuttle pallesko - Thorpal®

En intelligent transport løsning for transportbånd og opbevaring af paller i pallereoler (high rack). I automatiserede pallereol systemer kræves det at pallerne eller andre lastholdere der anvendes, har en høj grad af dimensionel stabilitet og pålidelighed. Derfor er der behov for en enkelt og sikker pallesko. Thorpal® Shuttle har de nødvendige egenskaber for at sikre og effektivisere anvendelsen af automatiserede pallereol systemer.

Pallerammer

Pallerammer - Hyframe® PF

Når det skal være fri for støv, træsplinter m.v., stærk og hygiejnisk konstruktion fremstillet i fødevaregodkendt plast. Let vægt sikrer enkel håndtering, kan foldes sammen når de ikke er i brug, hvilket giver en pladsbesparelse på 1/6. Kan anvendes i alle miljøer, tåler vand, olie, rengøringsmidler, visse syrer samt frost ned til -30 grader C

Palleramme til fødevarer

Pallerammer til fødevarer - Flexa®

Robuste og hygiejniske pallerammer i kraftig sprøjtestøbt HDPE plast, ingen metaldele, afrundede kanter overalt. Godkendt til direkte kontakt med fødevarer. Let vægt sikrer enkel håndtering, kan foldes sammen når de ikke er i brug, hvilket giver en betydelig pladsbesparelse. Kan anvendes i alle miljøer, tåler vand, olie, rengøringsmidler, visse syrer samt frost ned til -30 graders C.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED