Shuttle pallesko - Thorpal®

Thorpal® pallesko Thorpal® Shuttle pallesko Thorpal® pallesko i plast Thorpal® plastpallesko, shuttle

Anvendelse:

Thorpal® Shuttle Multi-palle er en løsning til transportbånd og opbevaring af paller i højlager. Automatiserede pallereolsystemer kræver, at paller har en høj grad af dimensions-ensartethed og stabilitet.

Thorpal® Shuttle Multi-palle kan anvendes til alle typer paller – brugte, nye, træ, plast, aluminium mv. - ved at anvende et såkaldt "piggyback system" hvorved pallegodset transporteres sikkert gennem ethvert automatiseret palle transport system. Defekte paller kan identificeres helt automatisk før de skaber problemer ved at anvende sensorer. Herefter lastes de automatisk op på en Thorpal® Shuttle og kan dermed passere sikkert gennem transportsystemet.

Beskadigede og slidte træ- og plastpaller er ofte skyld i funktionsfejl på automatiserede transportsystemer. Konsekvensen er systemudfald og backlogs. Den defekte palle skal så fjernes manuelt og dette resulterer i ikke-planlagte og uønskede omkostninger. Omkostninger som kan undgås i fremtiden ved at anvende Thorpal® Shuttle pallesko.

Anvendelsen af slidte eller ødelagte Euro træpaller kan medføre fejl i de ofte følsomme højlagersystemer. Hver gang systemet standser, medfører det uønskede omkostninger. Med Thorpal® Shuttle Multi-palle reduceres den uønskede "nedetid". Thorpal® Shuttle Multi-palle muliggør anvendelse af alle typer paller og kasser, herunder brugte og lettere beskadigede, i såvel hel- og halvpalle dimension.

Fordele:

  • Muliggør håndtering af ødelagte / beskadigede paller
  • Reduceres den uønskede nedetid
  • Paller uden meder kan placeres i pallereol / højlager direkte på Thorpal® Shuttle Multi-palle
  • Anvendelig til håndtering af alle palletyper og dimensioner f.eks. 1200 x 800 og 800 x 600 mm
  • Også brugbar til kasser / Scantainere i plast, træ og pap
  • Støjsvag i brug

Specifikationer:

Dimensioner 

(h x l x b - mm):

Vægt

(kg):

Statisk last

(kg):

Dyn. last

(kg):

Pallereol last

(kg):

1219 x 1016 x 140 15 10000 1250 - 2000 1250

Detaljer:

Letvægts plastchassis placeret på tre slidstærke og stive U-profil meder af aluminium. De forhøjede sikringskanter på lastfladerne sikrer at pallen bliver fastholdt i et sikkert greb. Derudover er mederne af aluminium, konstrueret med et horisontalforskydende system, der sikrer en ualmindelig støjsvag operation.

Materiale:

Miljøvenlig PE plast og aluminium.

Diverse:

Et eksempel på integrering af Thorpal® Shuttle:

Beskadigede træpaller samt paller med tegn på stor slitage, er ofte skyld i funktionsfejl på automatiserede transportsystemer. Konsekvensen er systemudfald og backlogs.
Den defekte palle skal så fjernes manuelt og dette resulterer i ikke-planlagte og uønskede omkostninger for systemoperatøren. Omkostning, som kan undgås i fremtiden ved at anvende Thorpal® Shuttle.
Defekte paller kan identificeres helt automatisk før de skaber problemer ved at anvende sensorer. Herefter lastes de automatisk op på en Thorpal® Shuttle. Så før de sendes helt op i toppen af pallereolen bliver de placeret på en Thorpal® Shuttle og kan herefter passere sikkert gennem transportsystemet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED