Rustbeskyttende emballage - Dirust® VCI

Rustbeskyttende emballage - Dirust® VCI

VCI er en forkortelse for "Volatile Corrosion Inhibitor" og kan oversættes til "Flygtig Rustbeskyttelse". Dirust® VCI kan leveres som papir, folie og poser. Dirust® VCI afgiver et stof der lægger sig som en tynd, jævn og usynlig film, hvorved rust- og korrosionsskader hindres i indtil 2 år. En omkostningseffektiv metode, der kan anvendes på alle typer jern, stållegeringer, krom, aluminium, nikkel, kobber og behandlede overflader.

Rustbeskyttelse af tandhjul

Information om VCI rustbeskyttelse

VCI’en består af organiske stoffer der meget langsomt fordamper og som danner et mikrotyndt krystalinsk lag på alle komponentets metaloverflader - udvendige som indvendige. Det beskyttende lag, som kun er nogle få my tykt, forhindrer den vekselvirkning der ellers naturligt ville have været sket mellem luftens ilt og atmosfærens fugtighed med metallets overflade.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED