Rustbeskyttende emballage - Dirust® VCI

Rustbeskyttende emballage - Dirust® VCI Flygtig rustbeskyttelse - VCI Rustbeskyttelse af tandhjul Korrosionsbeskyttelse med film

Specifikationer:

Type nr.VCI produkttypeLeveres som
PF Plastfolie Ruller, ark, pallehætter og poser
PF-S Strækfolie Ruller
PA Papir Ruller og ark
PV Plastvæv Ruller og ark
PV-PA Papir med plastvæv forstærkning Ruller og ark
CP Bølgeplast Kasser og ark
CC Bølgepap Kasser og ark
OL Olie Væske

 

Anvendelse:


VCI er en forkortelse for "Volatile Corrosion Inhibitor" og kan oversættes til "Flygtig Rustbeskyttelse". Dirust® VCI afgiver et stof der lægger sig som en tynd, jævn og usynlig film, hvorved rust- og korrosionsskader hindres i indtil 2 år. Dirust® VCI er en omkostningseffektiv metode, der anvendes på alle typer jern, stållegeringer, krom, aluminium, nikkel, kobber og behandlede overflader. Samtidigt er det uden indhold af nitrat eller andre skadelige kemikalier.

Fordele:

Omkostningseffektivt: Sparer tid og arbejdskraft:

A)

B)

Der kræves ingen forbehandling af maskiner, komponenter eller andre produkter der skal beskyttes.

Aftørring og affedtning er ikke nødvendig. Ingen omkostninger til bortafskaffelse af affald da produkterne er genanvendelige og kan bortskaffes som almindelig plastfolie og papir.

Beskytter alle typer metaller: Anvendes på alle typer jern, stållegeringer, krom, aluminium, nikkel, kobber og behandlede overflader.
Kan åbnes og lukkes igen: Dirust® VCI emballagen kan åbnes og lukkes igen, uden at rustbeskyttelsen påvirkes. Emballagen kan derfor anvendes ved transport mellem flere underleverandører eller kontroleftersyn.
Nemt og hurtigt: Kræver ikke specialustyr og er let at anvende.
Effektivt: Sikrer 100% rustbeskyttelse overalt på produktet, også i fordybninger og på andre utilgængelige steder. Virkningen er langtidsvirkende i indtil 2 år.
Miljø: Dirust® VCI indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer og er tilpasset de europæiske krav til genanvendelse og arbejdsmiljø. Indeholder ingen nitrat eller andre skadelige kemikalier og bortskaffes uden at belaste miljøet.

Detaljer:

I dette afsnit kan du læse flere detaljer om de enkelte typer af Dirust® produkter.

Plastfolie - ruller, ark, hætter og poser

Dirust® VCI rustbeskyttende plastfolie anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Leveres som plastfolie, strækfolie, ark, hætter og poser. Anvendes uden aftørring og affedtning af det emballerede produkt. En 100% plastløsning, støvfri og helt upåvirkelig af olie, vand mv. Leveres i forskellige typer, gramvægte, farver mv. Kan genanvendes i indtil 2 år. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Papir - ruller og ark

Dirust® VCI rustbeskyttende papir anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Papiret er afsmitningsfrit og kan anvedes direkte uden aftørring ag affedtning af det emballerede produkt. Leveres som glat papir eller med crepe mønster i forskellige gramvægte. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Plastvæv - ruller og ark

Dirust® VCI rustbeskyttende plastvæv anvendes når der kræves en ekstra høj riv- og gennembrudsstyrke. Kan anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Leveres som plastfolie, strækfolie, ark, hætter og poser. Anvendes uden aftørring og affedtning af det emballerede produkt. En 100% plastløsning, støvfri og helt upåvirkelig af olie, vand mv. Leveres i forskellige typer og gramvægte. Kan genanvendes i indtil 2 år. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Papir med plastvæv forstærkning - ruller og ark

Dirust® VCI rustbeskyttende papir med forstærkning af plastvæv, anvendes når der kræves en ekstra høj riv- og gennembrudsstyrke i kombination med papirets egenskaber på en side. Kan anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Kan anvendes uden aftørring og affedtning af det emballerede produkt. Leveres i forskellige typer og gramvægte.Kan genanvendes i indtil 2 år. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Bølgeplast - kasser, skillerum og ark

Dirust® VCI rustbeskyttelse leveres også i Diplast® plastmateriale (se evt. de andre produkter Dipack® plastkasser og bakker i specialmål og Dipack® og Fullpack® skillerum) Leveres som ark, skillerum eller hele kasser i dimensioner helt efter opgave og typisk for flergangsanvendelse. Materialet er relativt stift med en høj riv- og gennembrudsstyrke. Stødabsorberende egneskaber via materialets kanalstruktur. Kan anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Leveres som plastfolie, strækfolie, ark, hætter og poser. Anvendes uden aftørring og affedtning af det emballerede produkt. En 100% plastløsning, støvfri og helt upåvirkelig af olie, vand mv. Leveres i forskellige typer og gramvægte. Kan genanvendes i indtil 2 år. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Bølgepap - kasser, skillerum og ark

Dirust® VCI rustbeskyttelse leveres også i bølgepap. Leveres som ark, skillerum eller hele kasser i dimensioner helt efter opgave. Stødabsorberende egenskaber. Kan anvendes til alle typer metaller og giver en særdeles god rustbeskyttelse af tørre eller olierede metaller under lagring, bil- og søtransport. Leveres i forskellige typer, dimensioner og gramvægte. Kan genanvendes i indtil 2 år. Kan leveres med påtrykt kundelogo ved større mængder.

Olie - væskeform

Dirust® rustbeskyttelse kan også opnås ved brug af et oliebaseret produkt. Kan anvendes til alle typer metaller.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED