Plastspande  - Dican® Basic

Plastspande - Dican® Basic

All-round spande som passer til de fleste fyldeanlæg samt manuel håndtering. Spandene er fremstillet i fødevaregodkendt PP og anvendes både i non-food og fødevareindustrien. Alle spande har låg med pilfinger-sikring, samt stærk hank i plast eller metal. Mulighed for IML eller off-set tryk.

Åbne, cylindriske og koniske beholdere - Promens

Åbne, cylindriske og koniske beholdere - Promens

Promens beholdere er rotationsstøbte, hvilket gør dem ekstra robuste, hvorfor en lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LDPE plast, der er godkendt for direkte kontakt med fødevarer. Helt glatte sider gør dem yderst rengøringsvenlige. De er derfor meget velegnet til produktion og opbevaring hos fødevare- og medicinalproducenter. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Plastspande  - Dican® Premium

Plastspande - Dican® Premium

En serie af stærke og holdbare spande. Dican Premium plastspande er det rigtige valg, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. En bred serie med mange typer – også varianter til hot-filling, indfrysning og fede fødevarer. Alle spande er fødevaregodkendt og mange kan leveres med UN-godkendelse. Mange muligheder for tryk. Opfylder HACCP standarder.

Firkantede kar - Promens

Firkantede plastkar - Promens

Alle Promens plastkar er rotationsstøbte, hvilket gør dem ekstra robuste, så lang levetid kan forventes. Karrene fremstilles i LDPE plast, der er godkendt for direkte kontakt med fødevarer. Helt glatte sider både udvendig og indvendig gør dem meget rengøringsvenlige. De er derfor meget brugt til produktion og opbevaring hos fødevare- og medicinalproducenter. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Plastspande - Dican PP

Plastspande - Dican® PP

De kendte spande fra Panther Plast, Dican® PP, er fremstillet i LDPE til brug i fødevareproduktion. De produceres i FDA-godkendte materialer i absolut højeste kvalitet og har metalhåndtag i rustfrit stål. Spandene er meget udbredt i fødevare- og medicinalbranchen, da de tåler både høj temperatur, frost, olie og de fleste syrer. Der foreligger migrationstest samt HACCP rapport.

Runde og firkantede lukkede beholdere - Promens

Runde og firkantede lukkede beholdere - Promens

Både runde og firkantede lukkede Promens beholdere er rotationsstøbte. Det gør dem ekstra robuste, hvorfor lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LDPE plast, der er godkendt til opbevaring af de fleste kemikalier. Desuden er materialet også godkendt for direkte kontakt med fødevarer. Helt glatte sider gør dem yderst rengøringsvenlige. De er meget udbredt og velegnet til indbygning i produktionsanlæg samt produktion og opbevaring hos fødevare- og medicinalproducenter. Alle beholderne kan monteres med fittings for individuel montage. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Plastkurve - Dican PP

Plastkurve - Dican® PP

De kendte kurve fra Panther Plast, Dican® PP, er fremstillet i LDPE til brug i fødevareproduktioner. Kurvene er meget udbredt i henholdsvis fiskeri- samt bær- og grønsagsbranchen, da de har en meget fleksibel arbejdstemperatur og tåler de fleste olier og syrer. De er produceret i FDA-godkendte materialer af højeste kvalitet. Der foreligger migrationstest samt HACCP rapport.

Syrebeholdere i plast - Promens

Syrebeholdere i plast - Promens

Promens syrebeholdere er rotationsstøbte. Det gør dem ekstra robuste, hvorfor lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i LDPE plast, der er godkendt til opbevaring af de fleste kemikalier. Desuden er materialet også godkendt for direkte kontakt med fødevarer. Helt glatte sider gør dem yderst rengøringsvenlige. De er meget udbredt og velegnet til indbygning i produktionsanlæg samt produktion og opbevaring hos fødevare- og medicinalproducenter. Alle beholderne kan monteres med fittings for individuel montage. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Plastbeholder - Rebox® HR

Plastbeholder - Rebox® HR

Robuste, koniske plastbeholdere og baljer til levnedsmidler, medicinalvarer mv. Den koniske form muliggør pladsbesparende stabling ved tom lagring eller transport. Beholderne er godkendt for direkte kontakt med fødevarer og er yderst rengøringsvenlige. Tåler fugt, frost, olie, syre mv.

Stemmeurner - Promens

Stemmeurner - Promens

Promens stemmeurner fremstilles efter rotationsstøbningsmetoden. Det gør dem ekstra robuste og ret slagfaste, hvorfor lang levetid kan forventes. Beholderne fremstilles i ny, ren LDPE plast, et materiale af meget høj kvalitet. Beholderne leveres monteret med afstivning indvendigt i låget, håndtag, brevsprække og hængslet låg, som kan plomberes/låses. Tåler fugt, frost, olie og syrer.

Plastbeholder - Rebox® HS

Plastbeholder - Rebox® HS

Fødevaregodkendt plastbeholder i kraftig stabelbar konstruktion. Meget brugt plastbeholder inden for levnedsmiddel- og medicinalbranchen. Stor udbredelse ved lager, transport og produktion. Kraftige stabelkanter, tåler fugt, frost, olie, syre mv., meget rengøringsvenlig, glatte sider over alt. Leveres med flad bund, ben eller hjul – den koniske udgave kan leveres med aftapningshane eller bundprop.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED