Tørreposer med tørremiddel - Kindry®

Kindry® - Tørreposer til langvarig containertransport

Kindry® tørreposer beskytter emballerede produkter mod korrosion under transport og opbevaring i henhold til DIN 55.473. Kindry® tørreposen er specielt udviklet til lange transporter og langvarig opbevaring da de har en meget høj fugtabsorptionsevne. Som primær bestanddel indeholder disse tørreposer den naturlige produkt Bentonit (ler), der er et fødevaregodkendt materiale. DIN overholdelsen sørger også for at disse tørreposer er miljøvenlige.

Cargosorb® - tørremiddel i fugtpose til containertransport

Dette tørremiddel er udviklet specielt til containertransport og tørremidlet forhindrer at der opstår skader i forbindelse med f.eks. containerregn. Cargosorb® fugtposer er udstyret med en stærk krog for let og hurtig ophængning i containeren. Disse fugtposer har folie på bagsiden som indkapsler tørremidlet og forhindrer udbredelsen af fugt i containeren, så fugtposen kan placeres direkte på produktet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED