Cargosorb® - tørremiddel i fugtpose til containertransport

Cargosorb® tørremiddel forside og bagside Nem og praktisk ophængning med Cargosorb® Nem at håndtere og solid emballering Smart system til ophængning

Anvendelse af Cargosorb® fugtpose med tørremiddel

Cargosorb® er et tørremiddel placeret i en fugtpose og anvendes især til containertransport da tørremidlet er specielt udviklet til denne type af transport. Fugtposen uden om tørremidlet er udstyret med en praktisk ophængningskrog, som gør at disse fugtposer kan placeres optimalt i den korrugerede overflade af en standard container.

Cargosorb® fugtposer, er testet under ekstreme betingelser i et klimakammer af det internationalt certificerede laboratorium BFSV / D-Hamburg. Kapacitetsresultaterne for Cargosorb® tørremidlet var alle andre lignende produkter (fugtposer) med tørremiddel overlegne. Cargosorb® fugtposer med tørremiddel har en foliedækket bagside, som er helt tæt og forhindrer udbredelsen af fugt fra fugtposen. Derfor kan disse fugtposer lægges direkte oven på et produkt i containeren og derved opnås en optimal effekt af dette tørremiddel.

Fordele ved anvendelse af Cargosorb® tørremiddel

Cargosorb® tørremiddel er specielt udviklet til brug ved transport i lukkede containere, både i forhold til design og anvendelse. Det resulterer i at man opnår følgende fordele ved at bruge Cargosorb® tørremiddel frem for lignende produkter:

  • Besparende - Høj absorptionskapacitet pr. fugtpose
  • Nem håndtering - Pak ud, hæng op, færdig
  • Stor sikkerhed - Meget stabil krog til ophængning, væske er bundet indvendig
  • Universel anvendelse - Ophængning er mulig men ikke en nødvendighed

Specielle egenskaber

Cargosorb® tørremiddel i fugtpose er udstyret med en tætlukket folie bagside, som forhindrer diffusion af væske fra posen. Dette er en unik egenskab i forhold til andre tørremiddel produkter, hvilket også gør det muligt at placere fugtposen direkte oven på transportgodset.

Den overlegne effektivitet af Cargosorb® fugtposer er primært på grund af den unikke kombination af Calciumklorid (CaCl2) og modificeret stivelse. Denne kombination gør at tørremidlet absorberer og binder al fugt så det ikke kan forlade fugtposen igen.

Certificeret tørremiddel

Cargosorb® fugtposer er testes under ekstreme forhold af det internationalt anerkendte laboratorium BFSV/D-Hamburg. Følgende graf viser den absolutte vandabsorption over tid og viser at Cargosorb® tørremiddel overgår alle lignende produkter.

Cargosorb® tørremiddel under test

Nem anvendelse

Cargosorb® fugtposer - Pak ud Cargosorb® tørremiddel - Hæng op Cargosorb® fugtposer - Klistr fast Cargosorb® tørremiddel - Færdig

Cargosorb® fugtposer er så nem og hurtig at anvende at du kan sikre dit transportgods hver gang.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED